• Lentosotakoulun kilta

Kiltatiedote 2/2015

Written by LSK on . Posted in TIEDOTTEET, UUTISSIVU

1) Esitelmätilaisuus Helsingissä

Lentosotakoulun Kilta ry:n perinteisen esitelmätilaisuus järjestetään Helsingin Suomalaisella Klubilla tiistaina 10.11.2015 klo 18.00.

Aiheena: ” Ajankohtaista ilmavoimista” Sat.Lnsto:n kom. Ev. J.P.Keränen

2) Jäsentiedote sähköpostina

Jäsentiedote tullaan jatkossa jakamaan ensisijaisesti sähköpostina. Ilmoita siis sähköpostiosoitteesi killan sihteerille Esa Rämäkölle ositteeseen esa.ramakko@gmail.com (huom. sähköpostiosoite muuttunut). Näin varmistat tiedon saannin killan toiminnasta. Jäsentiedotteet löytyvät myös näiltä www-sivuiltamme.

SIHTEERIN PUHELINNUMERO ON 040-575 4225.

3) Pommituslentäjät – Suomen sodissa 1918-1945 -teos

Arvoisat Lentosotakoulun Killan jäsenet,

Itsenäisyytemme 100-vuotisjuhla on lähestymässä ja sitä silmällä pitäen ilmailutoimittaja Kalevi Keskinen sekä tietokirjailija Elias Salminen ovat yhteistyönä tehneet teoksen nimeltään Pommituslentäjät – Suomen sodissa 1918-1945. Teos on laaja perusesitys suomalaisten pommituslentäjien urakoinnista, urotöistä ja koko aselajien kehityksestä ja merkityksestä 1910-1940 –luvuilla. Se on samalla suuri kunnianosoitus kotimaisen pommitusilmailun pioneereille ja lentävälle henkilöstölle: ohjaajille, tähystäjille ja sähköttäjä-kk-ampujille, joiden toiminnan mahdollisti mekaanikkojen ja asemiesten vaativa uurastus taustalla.
Teosta on painettu 1900 kpl numeroituna juhlapainoksena, josta ei tule uusintapainosta. Kirjan hankkijoille laitamme tilaajalahjana Talvisodan taustaa –kirjan.
Kirjaa ei markkinoi Lentosotakoulun Kilta, mitkään liitot, yhdistykset, eikä myöskään kirjakaupat, vaan ainoastaan suoraan Kustannusosakeyhtiö Tammi. Halutessasi lisätietoja, toimi välittömästi ja ota mahdollisimman pian yhteyttä kustannusosakeyhtiö Tammen yhteyshenkilöön Kari Kinnuseen puh. 045-112 3500 tai e-mail kari.kirja@hotmail.com. Yhteydenotto ei velvoita kyseisen teoksen hankintaan, vaan haluamme ainoastaan varmistaa, että lentosotahistoriasta kiinnostuneet saavat teoksesta tarpeellisen tiedon.
Ystävällisin terveisin,
Kustannusosakeyhtiö Tammi / WSOY
Arvoteokset, Bonnier Books Finland Oy

Kari Kinnunen

4) Lentosotakoulun historia 1981 – 2014 -teos

Lentosotakoulun historia 1981 – 2014

 

 

 

 

 

 

 

Mikko Elon teos on itsenäinen jatko-osa vuonna 1993 ilmestyneelle Martti Peltosen kirjoittamalle historiateokselle.

Teosta on saatavana Lentosotakoulun Killalta tilaamalla sihteeriltä: esa.ramakko@gmail.com
30 €/kpl+ postituskulut 10 €/kirja.

5) Religraafi-pinssi

lskpinssi

 

 

 

 

 

 

takin kauluskäänteeseen/napinläpeen (lapelliin!)
NYT vain 8 euroa + postikulut