• Lentosotakoulun kilta

Lentosotakoulun kilta tiedottaa 1/2024

Written by LSK on . Posted in TIEDOTTEET, TOIMINTA, UUTISSIVU

Kevät viipyy ja tulee se kesäkin vielä joskus

Tervehdys, hyvät kiltaveljet ja -sisaret.

Killan talvikausi on ollut jälleen hyvin hiljainen – ei siis mitään uutta länsirintamalta. Passin Sakari kyllä valaisi 24.2. Fougan taas sinikeltaiseksi erään vuosipäivän kunniaksi: Slava Ukraini!

Merkittävä tapahtuma Suomessa oli ylipäällikön vaihtuminen. Kiltaamme se ei toki heilauttanut, mutta toteanpa tässä kuitenkin. Kiitos, Sauli Niinistö, tervetuloa, Alexander Stubb.

Kesää kohti kiinnostus Lentokonepuistoon lisääntyy. Totuttuun tapaan Kauhavan oppaiden Jyrki Lahti kuljettaa ryhmänsä puiston kautta, kiitos. Pyydettäessä kohteesta kerrotaan myös omalla väellä mahdollisuuksiemme mukaan. Äitienpäivän aikaan saattaa tulla vieraita, kun Suomen Lentopelastusseura pitää harjoituksen Kauhavalla.

Viime vuonnahan pidimme killan vuosikokouksen Lentokonepuistokonsertin yhteydessä. Tänä vuonna killan hallitus päätti toisin. Puistokonserttiviikonloppu on niin vilkas ja täynnä muitakin sitoumuksia, että kokoonnumme vuosikokoukseen jo lauantaina 25.5. Kutsu ja tarkempi ohjelma ovat toisaalla tässä tiedotteessa.

Viime kesän konsertti oli niin kova suksee, että tohdimme kysyä Ilmavoimien Big Bandin uudestaan tänne. Lupasivat tulla. Tällä kertaa solisti on Sami Pitkämö. Kalenterisovittelulla tapahtuma pystyttiin ja jouduttiin sijoittamaan Jukolan viesti -viikonlopun päättävälle sunnuntaille. Lentosotakoulun Kilta tarjoaa tämän nautinnon 16.6.2024 klo 15 alkaen Lentokonepuistossamme Fouga-patsaan maastossa.

Kesä on tapahtumien aikaa koko Suomessa.

Tervetuloa!
Kari Janhunen
Puheenjohtaja

 

 

 

 

 

P.S. Olette varmaan huomanneet, että Pilven Veikko -lehti ei kolahtanut postilaatikkoon nyt keväällä. Ilmavoimien Kiltaliitto ponnistelee kovasti, että syksyn numero saataisiin tehtyä…


24.2.2024 Slava Ukraini!   Valaisu ja kuva: Sakari Passi

Jälleen kerran Lentosotakoulun Kilta tarjoaa

Ilmavoimien Big Band solistina esiintyy Sami Pitkämö 16.05.2024 klo 15 alkaen Lentokonepuistossa Fouga-patsaan maastossa.

Ilmavoimien Big Band ja Sami Pitkämö viihdyttävät Lentokonepuistossa kahden setin ajan, soittaen tunnettuja big band -klassikoita sekä muun muassa legendaarisen Ray Charlesin hittejä.
Ilmavoimien Big Bandin solistina laulava Sami Pitkämö tunnetaan monipuolisena rytmimusiikin tulkitsijana. Hän toimii myös tuottajana, sovittajana ja orkesterinjohtajana mm. MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa- menestyssarjassa. Ray Charles on soinut Samin levysoittimessa jo lapsesta asti.”

Ray Charles (Ray Charles Robinson, 1930 – 2004) kuului soul-musiikin merkittävimpiin esikuviin ja tyylilajin alkuvuosien kehittäjiin. Soul-musiikki kehittyi 1950 – 1960 -lukujen taitteessa gospel-musiikin ja rhythm ’n bluesin yhdistelmänä. Näiden tyylien vaikutteita on kuultavissa monissa Rayn tunnetuissa hiteissä, kuten ”Hit the Road, Jack”, ”I’ve Got a Woman” sekä ”Hallelujah, I Love Her So”.


Hei! Olen Esa Olli 61 vuotias K-Supermarketkauppias Kauhavalta, naimisissa ja kolmen pojan isä. Olen Lappajärveltä lähtöisin ja muutaman mutkan kautta tullut Kauhavalle kauppiaaksi vuonna 2001. Sotilasilmailu on kiinnostanut minua aina ja Kauhavalla siihen onkin päässyt tutustumaan läheltä. Yhteistyötä on tehty Kauhavan Ilmasotakoulun Lentokerhon kanssa Lentäjien Juhannuksessa 10 vuotta ja myös Hävittäjälentolaivue 41 on tullut tutuksi. Kauhavan Wanhanajan Lentopäivät ry.n kanssa olen saanut olla mukana järjestämässä lentonäytöksiä ja nyt sain kutsun lähteä mukaan Lentosotakoulun Killan toimintaan josta olen hyvinkin otettu.
Mukavaa kevättä ja aurinkoista kesää kaikille!


JÄSENTIEDOTE SÄHKÖPOSTINA !!!

Jäsentiedote tullaan jatkossakin jakamaan ensisijaisesti sähköpostina kerran vuodessa. Ilmoita siis sähköpostiosoitteesi killan sihteerille Esa Rämäkölle ositteeseen esa.ramakko@gmail.com
Huolehdithan myös jäsenmaksun maksamisen, näin varmistat tiedon saannin killan toiminnasta. Jäsentiedotteet löytyvät myös killan www-sivuilta (www.lentosotakoulunkilta.fi).
SIHTEERIN PUHELINNUMERO ON 040-575 4225.


KOKOUSKUTSU !

LENTOSOTAKOULUN KILTA ry:n VUOSIKOKOUS PIDETÄÄN KAUHAVALLA KAUPUNGINTALOLON TILOISSA LAUANTAINA 25.05.2024 KLO 11.00 (Kauppatie 109)

KOKOUKSESSA KÄSITELLÄÄN SÄÄNTÖJEN 6.§:ssä MAINITUT ASIAT
Hallitus

VUOSIKOKOUSPÄIVÄN OHJELMA

10.45 seppeleen lasku (kirkkomaalla)
11.00 vuosikokous (Kauppatie 109)

VUOSIKOKOUSJÄRJESTELYT:

– Ei erillistä ilmoittautumista
– Tänäkään vuonna emme järjestä iltaohjelmaa

Lentosotakoulun Kilta ry                                                              Vuosikokous 25.05.2024

Kauhava                                                                     

 

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Kokouksen järjestäytyminen
 • puheenjohtaja
 • sihteeri
 • kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 1. Työjärjestyksen hyväksyminen
 2. Vuoden 2023 toimintakertomuksen hyväksyminen
 3. Käsitellään tilit vuodelta 2023 sekä toiminnantarkastajan lausunto
 4. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille
 5. Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2025
 6. Päätetään jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2025
 7. Hyväksytään talousarvio vuodelle 2025
 8. Valitaan yhdistyksen puheenjohtaja vuodelle 2025
 9. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle vv. 2025-2026

Erovuorossa: Carl-Gustav Karling, Hannu Ristaniemi, Esa Rämäkkö ja Arvo Mäkinen

 Hallituksen jatkavat jäsenet ovat  Sakari Passi, Liisa Salo ja Eino Kalliomäki ja Esa Olli

 1. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varamies

            Nykyiset: Seppo Jaakkola varalla Jukka Aerikkala  

 1. Kunniajäsenet
 2. Muut asiat

16 Kokouksen päättäminen