• Lentosotakoulun kilta

TIETOSUOJASELOSTE

Verkkosivustomme osoite on: https://www.lentosotakoulunkilta.fi.

Lentosotakoulun Kilta ry on sitoutunut suojaamaan jäsentensä yksityisyyttä. Antamalla yhteystietonsa jäsen hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot. Jäsenen tulee olla antamatta yhteystietoja, jos hän ei hyväksy tietosuojalausekkeen ehtoja. Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan, minkälaisia tietoja jäsenistä kerätään, mihin niitä käytetään.

  1. Millaisia tietoja jäsenestä voidaan kerätä?

Jäsenen itse antamat tiedot:

Nimi, syntymäaika, ammatti, sotilasarvo, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, puhelinnumero ja hakemuksen täyttöpäivä.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Sivuston Google-analytiikan kautta sivustovierailuista kertyy anonyymiä tietoa mm. vierailijan käyttämän selainlaitteen tekniikasta ja IP-osoitteen mukaisesta kotimaasta, vierailuajasta ja selatuista sivuista.

  1. Mihin tarkoitukseen kerättyjä tietoja voidaan käyttää?

Jäsenistön tiedottaminen Killan tapahtumista, jäsenrekisterin ylläpitäminen ja jäsenmaksujen toimittaminen jäsenille.

  1. Miten kerättyjä tietoja säilytetään ja kuinka kauan?

KERÄTTYJÄ TIETOJA SÄILYTETÄÄN MAANPUOLUSTUSREKISTERIN  TIETOKANNASSA. MAANPUOLUSTUSREKISTERIN ESITTELYN VOIT LUKEA TÄSTÄ.

Kerättyjä tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

  1. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia jäsenellä on?

Tietojen tarkastaminen

Jäsenelllä on oikeus tarkastaa hänestä talletetut henkilötiedot. Hän voi myös pyytää virheellisten tietojen muokkaamista tai poistamista.

  1. Tietosuojalausekkeen päivittyminen

Tämä tietosuojalauseke saattaa joiltain osin muuttua. Suosittelemme tutustumaan tietosuojalausekkeeseen säännöllisin väliajoin.

  1. Yhteys

Jäsen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse esa.ramakko@gmail.com